середу, 12 березня 2014 р.

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес та результат навчання моїх учнів, а саме: які навички 21 століття потрібно формувати в учнів при проведенні ними самостійного дослідження, плануючи співпрацю в Мережі з іншими учнями. Дізналася про роботу на вікі-сайті: як створювати та редагувати статті, ділитися коментарями у вікі-середовищі.
Більше зрозуміла про авторські права та правомірне використання джерел. Актуальним було і акцентування уваги на критичному мисленні при роботі з Інтернет-джерелами. Все це допоможе у моїй роботі з старшокласниками, зробить її цікавою та актуальною для них. А це, напевно, найголовніше.

2 коментарі:

  1. У Вас дуже змістовна та чітка рефлексія.Думаю, що ця інформація залишить відбиток в наших головах і ми зможемо використати її в роботі з учнями. Адже розвиток мислення учнів в будь-якій роботі є дуже важливим.

    ВідповістиВидалити
  2. Мені сподобалась ваша релаксація. В ній детально викладено основні пункти в роботі з 5 модулем. Прослідковується, що отримана інформація є досить корисною для вас. Бажаю успіхів в подальшій роботі.

    ВідповістиВидалити